Velkommen

Hytter

Campist Priser

Shelters

Billeder

Booking

Havørred Limfjorden

Seværdigheder

Vigtig information!

Her på Troldebakken Camping holder vi os løbende orienteret om situationen i forhold til coronavirus, og vi følger alle de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer, og vi opdaterer derfor også denne artikel løbende i forhold til eventuelle nye udmeldinger.
Fra den 18. marts kl. 10 og pt. frem til den 30. marts er det ikke lovligt at være mere end 10 personer samlet – det gælder både inde og ude. Det betyder en række ændringer på vores plads, ligesom vi også har indført en lang række tiltag i de seneste dage for at overholde de udmeldte retningslinjer og regler.
I den kommende tid er det ikke oplagt og muligt at holde campingferie i traditionel forstand, men man kan have behov for et ophold væk hjemmefra for at få mere plads og luft. Her kan et ophold hos os fortsat være en mulighed under de ændrede omstændigheder, der er pt.

Vi har indført følgende tiltag for at undgå smitte på pladsen når vi åbner 28/3- 2020:

1. Der må kun være 1 kunde i vores butik af gangen.
2. Vores café er KUN åben for Takeaway
3. Vi opfordrer vore campister til at bruge eget toilet og køkken i egen campingvogn om muligt.
4. Der vil være hyppigere rengøring af baderum; toiletter og køkken i servicebygningen.
5. Der vil blive sat håndsprit frem, som vore campister opfordres til at bruge når de færdes i butikken og servicebygningen.

Derudover vil de nye retningslinjer betyde, at vores tv-stue og legerum pt er lukket.

Vi vil derudover sørge for god plads mellem campingvognene. Samtidig er der ledige udlejningsenheder som følge af afbestillinger fra udenlandske gæster.

Vi forventer, at du sammen med os er med til at udgå smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens udmeldte retningslinjer. Du kan finde et samlet overblik her:
www.coronasmitte.dk
Hvis du er i karantæne eller føler dig syg, forventer vi, at du bliver hjemme og ligeledes forholde dig til Sundhedsstyrelsens anvisninger.
�Vi håber på jeres forståelse og opfordrer alle til at passe godt på jer selv og hinanden, så vi forsat kan få lov at holde åbent trods Corona virus.

Med venlig hilsen

Kim og Anette, Troldebakken Camping.

Troldebakken Camping, er en hyggelig familieplads, med ca. 100 enheder, fordelt på 42.000 m2. kun 150 m. fra børnevenlig strand ved Limfjorden.

Pladsen er indrettet med strøm på alle pladser, toiletbygning med handicaprum, køkkenfaciliteter, vaskemaskine og tørretumbler.

Der er indendørs legerum og udendørs legeplads m/ legetårn og hoppepuder.

På pladsen findes også minigolf, bordtennis, petanquebane, bålplads og stor udendørs overdækket grill til fri afbenyttelse.

Vi har en velassorteret købmandsbutik og stor café, hvor man kan spise, eller tage maden med hjem. I cafeen er der et lille tv-hjørne med sofaer. Der er også mulighed for at leje shelters og hytter.

I højsæsonen er der forskellige aktiviteter for børn, fx. ansigtsmaling, pandekager på bål.

Troldebakkens lille tog, kører rundt på pladsen med afgang et par gange om dagen i højsæsonen.

da_DKDansk
en_USEnglish da_DKDansk