Cabins

Camper Prices

Shelters

Pictures

Booking

Havørred Limfjorden

Certificeret overnatningssted for lystfiskere – Havørred Limfjorden

Fiskeri i nærområdet

I den sydøstlige del af Limfjorden munder de fleste af Limfjordens markante havørredåer ud. Det betyder, at der er mange fisk på disse kyster i forår og efterår. Alene i Hjarbæk Fjord har Simested, Skals, Fiskbæk og Jordbro Å deres udløb. Hertil kommer Lerkenfeld Å i Lovns Bredning, Trend Å i Løgstør Bredning og Karup Å i Skive Fjord.
I den sydøstlige Limfjord finder du alle kysttyper, storstået natur og et væld af gode fiskepladser.

Troldebakken Camping ligger ved nogle af Limfjordens bedste og mest kendte havørredpladser. Trend Å løber ud i fjorden lige nord for campingpladsen, og den byder også på et enestående fiskeri efter havørred (kræver fiskekort).
Som certificeret overnatningssted for lystfiskere tilbyder vi adgang til renseplads og fryser til fangsten, og vi kan vejlede dig om det lokale fiskeri.

Du kan finde mere information om fiskeriet i Limfjorden, beskrivelser af de enkelte fiskepladser, fisketips og meget mere på www.havorredlimfjorden.dk eller i guiden “Lystfiskeri i Limfjorden”, som vi sælger.

Tekst til kort med fiskepladser: Se vedhæftede udsnit fra havørredlimfjorden.dk

På kortet er kendte fiskepladser i Limfjorden angivet med en streg og et tilhørende nummer. Pladserne er udvalgt på baggrund af lokale lystfiskeres erfaringer med fiskeriet og pladsernes tilgængelighed.

Fisketegn

Hvis du mellem 18 og 65 år, skal du have fisketegn for at dyrke fiskeri med stang og andre redskaber i Danmark. Fisketegnet kan købes online på www.fisketegn.dk eller vi kan hjælpe dig med det, når du kommer.

en_USEnglish
da_DKDansk en_USEnglish